Over ons

Korfine staat voor topkwaliteit verzekeringsproducten in de vastgoedsector. Onze cliënten, hoofdzakelijk huurders en verhuurders, kunnen via ons nationaal netwerk van vastgoedmakelaars rekenen op onze uitstekende service. Zo vormt Korfine de noodzakelijke schakel tussen de klant en de vastgoedmakelaar.

Korfine is een door de FSMA erkend gevolmachtigd onderschrijver binnen de Korfina groep welke al sinds 1994 actief is als partner van de vastgoedmakelaar en daarbij is uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Belgische vastgoedmarkt. Dagelijks doen meer dan 2000 vastgoedmakelaars beroep op onze diensten en producten. De zekerheid en service die vastgoedmakelaars op deze manier aan de klanten bieden betekent een belangrijke meerwaarde voor hun activiteiten.

Het productgamma verzekeringen wordt steeds verder uitgebreid met unieke en kwalitatieve producten op maat van huurder en verhuurder, in samenwerking met de vastgoedmakelaar. Hiervoor werkt Korfine samen met diverse gekende nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen die garant staan voor een evenwichtige en kwalitatieve dienstverlening naar huurder, verhuurder en vastgoedmakelaar.